Verhuizen!

moving-1468972__340Al ruim 1,5 jaar zijn we ermee bezig..de opzet van een complementair gezondheidscentrum.

Vele overleggen zijn er al geweest, obstakels overwonnen…en sinds 16 september is het huurcontract getekend! Met totaal 14 therapeuten zijn we druk bezig om ons centrum te voorzien van een nieuwe kleur op de muren, het zoeken naar het juiste meubilair, de individuele ruimtes worden prachtig ingericht..we hebben er zin in!

Waarom we dit opzetten? Wij als groep therapeuten hebben als doel niet alleen de lichamelijke symptomen te bestrijden, maar vooral de oorzaak van de klachten aan te pakken. En het mooie is dat we met al onze disciplines samen gebruik kunnen maken van elkaars kennis en kunde. We zullen hopelijk nauw gaan samenwerken met huisartsen en overige reguliere gezondheidsinstanties, om elkaar aan te kunnen vullen en de beste zorg te kunnen verlenen.

Eind oktober zullen we het pand officieel openen voor al onze (nieuwe) cliënten. Datum, tijd en programma wordt uiteraard nog bekend gemaakt.

Dit betekent voor mijn praktijk dat ik ga verhuizen. Per 1 november ben ik (voorlopig op dinsdag en vrijdagochtend) te vinden in het Complementair Centrum Gezondheidszorg De Liemers.

CCG De Liemersccg-logo-versie-rond-def

Het Geerken 272

6932 MX Westervoort

Boekenlegger op de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.