Gratis mini-training

Deze minitraining is gemaakt voor jou…over het feit dat jij je niet ok voelt met jezelf. Dat je zelf soms ook niet precies weet wat er aan de hand is, of dat je baalt dat je klacht nog steeds niet over is. Misschien heb je zelfs op dit moment een burn-out, omdat het je allemaal teveel is geworden. Of je voelt je depressief, hebt nergens meer zin in. Of hebt een lichamelijke klacht die je beperkt in je functioneren, waardoor je gefrustreerd raakt en boos op jezelf bent omdat hierdoor niet meer kunt voldoen aan alle verwachtingen.

Het doel van deze minitraining is om je bewust te maken van alle aspecten die een rol kunnen spelen in de oorzaken van jouw klacht.

Deze aspecten bekijk ik vanuit achterliggende emotionele oorzaken.

Want mijn visie is dat bijna élke klacht, zowel fysiek als psychisch, voortkomt uit emoties die je aan het negeren bent. In mijn manier van werken zoek ik naar de kern, de oorzaak van een ‘probleem’ of blokkade. Dit omdat ik ervan overtuigd ben dat, wanneer je de angel ergens niet uithaalt, de issues de kop op zullen blijven steken en je blijft analyseren (in je hoofd dus) en er uiteindelijk niet veel verandert.

Ben jij er klaar voor om je weer écht goed te voelen?

Wil je meer inzicht in jezelf, in bepaalde zaken die een rol kunnen spelen bij jouw klacht?

Wil je begrijpen waarom je je nog steeds niet goed voelt?

Vraag dan nu deze gratis mini-training aan.

Reacties gesloten.