Korte sessie

Wat blokkeert je werkelijk?

Heb je jezelf wel eens afgevraagd hoe het komt dat je je nog steeds niet écht goed voelt?

Je hebt wellicht al eens eerder hulp gezocht. Misschien al wel meerdere therapieën gevolgd. Misschien al wel jarenlang. En dan was je klaar met de therapie.

Daarna popte jouw issue gewoonweg weer op en kon je weer opnieuw beginnen. Als je daar nog zin in had tenminste. Op een gegeven moment heb je helemaal geen zin meer in gesprekken, nadenken over hoe dingen zitten, waarom jij toch altijd zus of zo reageert op dingen. Waarom je ziek bent geworden, waarom je je nooit echt gelukkig voelt.  Eigenlijk wil je diep van binnen het liefst alle ellende van vroeger achter je laten en er nooit meer naar kijken.

Maar er écht naar kijken is juist wat ik jou wil laten ervaren! Kijk eens goed naar wat er is, voel wat er zit! Wat zegt het je eigenlijk? Waar dient het voor? Hoeveel pijn heb je erdoor geleden? Waar is het verdriet ooit ontstaan? Is hetgeen je voelt überhaupt van jou of ben je dit voor iemand anders aan het oplossen?

Ik beloof je dat ik de vinger op de zere plek ga leggen, ik wil naar de kern van waar jouw issue is ontstaan.

Daar kun je het namelijk wegnemen. Niet door er alleen maar over te praten of het te beredeneren met woorden als ‘het was nou eenmaal zo, ik moet ermee dealen’. Alles wat je belemmert, daar wil ik met je mee aan de slag.

Begin eens met het aanvragen van een korte sessie die ik voor je doe (via mail). Die sessie gaat over jouw mate van gronding, over jouw emoties, jouw energie,  over datgene wat jou werkelijk blokkeert. Je hoeft er de deur ook niet voor uit, de sessie is op afstand en ik stem me af op jouw energie.

De sessie kost slechts € 19,95.

Ja, ik vraag een sessie bij je aan!

Totaal: € -

Reacties gesloten.