Healing op afstand

Elke laatste vrijdag van de maand kun je deelnemen aan een gratis healing. Deze verzorg ik op afstand, dus je kunt je lekker settelen in je favoriete stoel of op de bank onder een dekentje…kopje thee erbij en genieten maar!

Wat kun je verwachten van zo’n healing?

De healing wordt gegeven door engelen. Zij sturen jou tijdens de healing precies datgene wat jij het meest nodig hebt op dat moment. De ervaringen zijn daarom ook zeer verschillend na afloop. De een valt in slaap, de ander voelt van alles tintelen en voelt zich daarna weer helemaal opgeladen. Alles wat voor jou goed is, komt op dat tijdstip naar je toe en werkt ook daarna nog door.

Ik zou zeggen: laat je verrassen! Je kunt je opgeven voor de healing via mijn Facebookpagina of stuur me een mail.

Ik wens je een mooie ervaring toe.

Reacties gesloten.