Aanbod

Ken je dat gevoel? Dat je al best vaak hebt geprobeerd om met behulp van een bepaalde therapie of hulp weer goed in je vel te komen, maar dat je achteraf dacht:’ Mwah….het heeft wel even geholpen, maar toch niet zoals ik had gehoopt?’ Dat je klachten simpelweg niet écht verdwijnen?

Heb je je daarbij ook afgevraagd hoe dat komt?

Vaak is het zo dat werkelijk de diepte ingaan met betrekking tot je klacht, ook best eng is. Wat gebeurt er dan? Kan ik dat wel aan? Of emoties die zo zwaar voelden vroeger, dat je daar liever niet meer aan denkt…

Het is eigenlijk heel simpel: ook emoties en blokkades willen ‘gezien worden’. En nee…je hoeft nergens bang voor te zijn, het gaat om jouw eigen emoties die jou ook iets brengen. Wanneer je deze echt kunt doorvoelen en ervaren, dan neemt dit de klachten bij de kern weg. Dit geeft uiteindelijk enorm veel balans in je lijf en je leven.

Met behulp van verschillende technieken stem ik mij tijdens een consult volledig af op jouw energie. Dit zorgt ervoor dat je ook de behandeling krijgt die voor jou op dat moment het beste werkt. En dat geeft ook het snelste resultaat 🙂 Bovendien gaan we vrij snel de diepte in om inzicht te krijgen waar het probleem écht zit.

Je zult verbaasd staan hoe snel je verbetering zult merken!

Met welke klachten kun je bij me terecht?

Ik behandel onder andere

 • burn-out
 • depressieve klachten
 • emotionele blokkades (zoals diep weggestopte boosheid of verdriet).
 • (faal)angst
 • lichamelijke klachten
 • omgaan met gevoeligheid/overprikkeling
 • onbegrepen klachten

Ik gun jou volledig herstel, geluk en balans.

Mijn manier van helpen is all the way: je gaat ervoor of je gaat er niet voor. Eén losse behandeling helpt in de meeste gevallen onvoldoende. De praktijk leert dat er meestal 3 tot 4 behandelingen nodig zijn.

Mocht het zo zijn dat je meer ondersteuning wilt dan die 3 tot 4 sessies, dan kun je overwegen om een extra behandelpakket aan te schaffen. Dit pakket biedt o.a. telefonische ondersteuning tijdens je proces.

Hoe ziet dit pakket eruit?

 • 1 tussentijdse sessie op afstand ter waarde van € 19,95
 • 1 telefonische sessie van circa 25 minuten ter waarde van € 25,-
 • 2 meditaties die je ondersteunen om bij je gevoel te kunnen blijven/te leren gronden ter waarde van € 9,95 per meditatie, totaalwaarde € 19,90. Deze meditaties kun je zo vaak je maar wilt gebruiken.
 • een waardevol document om in jouw vertrouwde omgeving aan de slag te gaan met jouw emoties en hoe deze te verminderen,  ter waarde van € 25,-. Hoe je dit document precies gebruikt, zullen we in de praktijk uiteraard uitgebreid bespreken.

De totale waarde van dit pakket is € 89,85.

Ik bied je dit echter aan voor de prijs van € 75,-. Tijdens de eerste afspraak zal ik deze mogelijkheid ook met je bespreken.

Liever alles in 1 keer regelen?

Wil je liever direct alles in 1  keer regelen? Dat kan! Hieronder kun je kiezen voor een totaalpakket: dit pakket bestaat uit 3 sessies (indien nodig losse sessies bij te boeken) + het hierboven genoemde pakket met alle extra’s. Dit totaalpakket kost je € 300,-

Totaal: € -

Reacties gesloten.