consulten voor volwassenen

Ken je dat gevoel? Dat je al best vaak hebt geprobeerd om met behulp van een bepaalde therapie of hulp weer goed in je vel te komen, maar dat je achteraf dacht:’ Mwah….het heeft wel even geholpen, maar toch niet zoals ik had gehoopt?’ Dat je klachten simpelweg niet écht verdwijnen?

Heb je je daarbij ook afgevraagd hoe dat komt?

Vaak is het zo dat werkelijk de diepte ingaan met betrekking tot je klacht, ook best eng is. Wat gebeurt er dan? Kan ik dat wel aan? Of emoties die zo zwaar voelden vroeger, dat je daar liever niet meer aan denkt…

Het is eigenlijk heel simpel: ook emoties en blokkades willen ‘gezien worden’. En nee…je hoeft nergens bang voor te zijn, het gaat om jouw eigen emoties die jou ook iets brengen. Wanneer je deze echt kunt doorvoelen en ervaren, dan neemt dit de klachten bij de kern weg. Dit geeft uiteindelijk enorm veel balans in je lijf en je leven.

Met behulp van verschillende technieken stem ik mij tijdens een consult volledig af op jouw energie. Dit zorgt ervoor dat je ook de behandeling krijgt die voor jou op dat moment het beste werkt. En dat geeft ook het snelste resultaat 🙂

Met welke klachten kun je bij me terecht?

Ik behandel onder andere

  • depressieve klachten
  • burn-out-klachten
  • faalangst
  • omgaan met gevoeligheid/overprikkeling
  • emotionele blokkades (zoals diep weggestopte boosheid of verdriet).

Een consult duurt circa 1,5 uur en  kost € 75,-.  Hoeveel consulten er nodig zijn om je klachten volledig weg te nemen, is per persoon verschillend. Maar aangezien we vrij snel de diepte ingaan en gaan kijken waar het probleem écht zit, zul je verbaasd staan hoe snel je verbetering zult merken!

 

Reacties gesloten.